Borstkankersymposium 2024

Word donateur van de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol voor slechts € 25,00 per jaar. De Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is de organisator van o.a. het landelijk Borstkankersymposium, initiatieven van (ex)patiënten voor (ex)patiënten. De symposia ondersteunen patiënten bij het zoeken naar en vinden van oplossingen voor uitdagingen die zij tijdens en na de ziekte op hun levenspad tegenkomen. Van Kanker naar een leven Na Kanker. Het thema voor 2024 is Passende Zorg. Het programma is samengesteld in samenwerking met de Borstkankervereniging en diverse patiënten en specialisten.  We hebben wederom een hoop sprekers bereid gevonden om dit met ons mee te realiseren. Deelnemers krijgen weer veel tips, persoonlijke verhalen van lotgenoten maar ook relevantie informatie van specialisten. 

Help ons deze dagen te kunnen blijven organiseren.  Het gaat om jouw vrouw, man, moeder, vader, zus, broer, vriendin, vriend, collega of werknemer. Voor meer info kijk op de website van Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Voor direct contact: swernars@jijspeeltdehoofdrol.nl

Gun ze deze waardevolle dag. Doneer nu!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op zondag 14 januari lopen we in de Wereld voor Kanker. Laat zien dat je om ze geeft en doe een donatie aan de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Wij organiseren kennissymposia voor (ex) borstkankerpatiënten. Wij maken podcasts en organiseren workshops en webinars. Daarnaast hebben we een besloten facebookgroep Kanker en Werk. Op zaterdag 16 maart is ons 9e borstkankersymposium op het landgoed Zonheuvel in Doorn. Om dit mede mogelijk te maken hebben we uw steun ook nodig. Loop met ons mee in Friesland, Zuid-Holland of Brabant en maak onderdeel uit van dit prachtige evenement. 
Bekijk alle
€ 150

WIA expert

26-01-2024 | 09:43